rezervacia2

Arrow
Arrow
Slider

Hotel Viliam Fraňo, Síkarská 15, 949 05 Nitra – Dolné Krškany, +421 903 703 997

Obedové menu 16.10.2017 – 20.10.2017

11:00 – 14:00

Pondelok 16. 10. 2017

Polievky:
1.             0,25l        Brokolicová polievka krémová s krutónmi (1,3,7)
2.             0,25l        Bažantí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)

Hl. Jedlá:
1.             150g        Kurací steak na fazuľových lúskoch, dusená ryža, zeleninový šalát                             6,50€
2.             150g        Medailónky z bravčovej panenky s portskou omáčkou, varené zemiaky s 
                                                      petržlenovou vňaťou (7,12)                                                                    6,90€
3.            200g        Konfitované kačacie prsia s glazúrou z tropických plodov na
                                                       tekvicovom pyré                                                                                 9,90€


Utorok 17. 10. 2017

Polievky:
1.             0,25l        Tatranská cesnačka s krutónmi a syrom (1,3,7)
2.             0,25l        Bažantí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)

Hl. Jedlá:
1.             150g       Segedínsky guláš podávaný s parenou knedľou (1,3,7)                                                  5,90€
2.             150g       Kuracie prsia na syrovo - nivovej omáčke, pečené zemiaky (7)                                      6,50€

3.            200g        Konfitované kačacie prsia s glazúrou z tropických plodov na
                                                       tekvicovom pyré                                                                                  9,90€

Streda 18. 10. 2017

Polievky:
1.             0,25l        Hrachová polievka s restovanou cibuľkou a chlebíkom (1)  
2.             0,25l        Bažantí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)

Hl. Jedlá:
1.             150g        Pečená bravčová krkovička s údeným oštiepkom, brusnicovou omáčkou a 
                                                           fritovanými zemiakmi (7)                                                                  6,20€
2.             250g       Penne con salmon (nórsky losos, baby špenát, smotana) (1,3,7,12)                              5,90€
3.            200g       Konfitované kačacie prsia s glazúrou z tropických plodov na
                                                       tekvicovom pyré                                                                                 9,90€


Štvrtok 19. 10. 2017

Polievky:
1.             0,25l        Hlivová polievka so zemiakmi a mrveničkou (1,3)
2.             0,25l        Bažantí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)

Hl. Jedlá:
1.             250g       Orechové palacinky s nugátom, banánom a šľahačkou (1,3,7,8)                                   5,50€             
2.             150g       Bravčové karé na hubách, opekané zemiaky, domáca čalamáda                                     5,90€
3.            200g        Konfitované kačacie prsia s glazúrou z tropických plodov na
                                                       tekvicovom pyré                                                                                 9,90€


Piatok 20.10. 2017
Polievky:
1.             0,25l        Frankfurtská polievka s párkom, chlieb (1)
2.             0,25l        Bažantí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,9)

Hl. Jedlá:
1.             150g       Morčacie ragú so zeleninou podávané na tagliatellách (1,3,12)                                    6,20€             
2.             250g       Vyprážaný syr, fritované hranolky, domáca tatárska omáčka (1,3,7)                           5,70€
3.            200g       Konfitované kačacie prsia s glazúrou z tropických plodov na
                                                       tekvicovom pyré                                                                                 9,90€



 

Zoznam vyznačovaných alergénov v jedálnom lístku:
(1) Obilniny – a výrobky z obilnín, obsahujúce lepok, (2) Kôrovce – a výrobky z nich, (3) Vajcia – a výrobky z vajec, (4) Ryby – a výrobky z rýb, (5) Arašidy – a výrobky z nich, (6) Sója – a výrobky zo sóje, (7) Mlieko – a výrobky z mlieka, (8) Orechy – a výrobky z nich, (9) Zeler – a výrobky z neho, (10) Horčica – a výrobky z horčice, (11) Sezam – a výrobky zo sézamových semien, (12) Siričitany – sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov, (13) Vlčí bôb – a výrobky z neho, (14) Mäkkýše – a výrobky z nich.

Stiahnuť denné menu v PDF

FacebookInstagram Hotel Viliam Fraňo

Kontakt

Hotel Viliam Fraňo

Síkarská 15
949 05, Nitra – Dolné Krškany

GPS súradnice:
48⁰ 16´ 19.690277“ N
18⁰ 5´  7.0940495“ E

e-mail:
recepcia@hotelfrano.sk
info@hotelfrano.sk

tel.: 00421 903 703 997 sk sk

        00421 903 294 828 en

       00421 905 438436

       00421 37 2400020

       00421 37 2400021

Go to top